Observation post – szenzoros jelzőrendszer

Az Observation Post, vagyis szenzoros jelzőrendszer a Solan Systems által kínált innovatív megoldás, amelyet az ütközések okozta károk és sérülések elkerülésére terveztek.

Observation post

Ez a rendszer lehetővé teszi a közeledő targoncák azonosítását és figyelmeztetését a találkozási pontok előtt, 4-8 méteres távolságban. A rendszer érzékelő és azonosító egységekből, valamint villogó jelzésekből áll, amelyeket a megfigyelési ponton vagy 4 méteres távolságban helyeznek el.

 
Az Observation Post érzékeli a kijelölt találkozási pontok felé haladó targoncák mozgását, és figyelmeztető riasztásokat vagy villogó fényeket használva figyelmezteti a gyalogosokat és a másik targoncavezetőket, ha veszélyes közelségbe kerülnek. A rendszer további figyelmeztetésekkel is kiegészíthető, mint például sziréna, zúgó hangjelzés, kültéri megfigyelési pontok és riasztások nagyobb távolságban, hogy teljes területi lefedettséget biztosítsanak.

A Solan Observation Post testre szabható az Ön specifikus igényei szerint, hogy tökéletesen illeszkedjen a helyszín tulajdonságaihoz. A Solan Systems Magyarország hivatalos disztribútora a Targoferry, ahol az Observation Post és más Solan termékek széles választékát kínálják. További információért látogasson el a http://solansystems.hu/termekek/observation-post/ weboldalra.