Safety Operation Zone – Targonca jelző

A Solan Safety Operation Zone 3 segítségével megelőzhetők a targoncabalesetek hangriasztással és LED fények használatával. Az SOZ-3 fény segítségével kijelöli a veszélyes területet egy munkában lévő targonca körül. Érzékeny mind tárgyakra, mind emberekre. Az SOZ-3 rendszerrel a logisztikai központ elektromos palettás targoncavezetője könnyedén elkerülheti a baleseteket emberekkel és tárgyakkal, különösen hátramenetben vagy rossz látási viszonyok között.

Safety Operation Zone – Targonca jelző

A targonca raktárban történő mozgásakor, ha hirtelen valami a haladás irányába kerül (2,5 km/h vagy nagyobb sebességnél), az SOZ3 figyelmeztető rendszer működésbe lép. A rendszer riasztását a rendszer külső részén elhelyezett hangszóró adja ki. Az SOZ-3 bármilyen meglévő logisztikai működési területen telepíthető.

A rendszer 3 konfigurációban kapható:

Standard: Egy ívelt, ragyogó kék fény jelzi a biztonságos területet a jármű hátulján. Ha a fény személyt vagy tárgyat észlel , egy riasztó hangot ad ki, amivel elkerülheti a balesetet, éppen mielőtt a targonca balesetet okozna.

 

270°-os lefedettség: Ezek biztonsági határvonalat hoznak létre a jármű mindkét oldalán, ezzel befejezve a félkört és létrehozva egy 270°-os riasztási ívet a targonca körül.

 

360°-os lefedettség: 360°-os lefedettség 4 fényszóróval a targonca tetején a teljes biztonsági lefedettség biztosítják.

Minden opció működhet hangriasztás nélkül is.

További opciók is elérhetők a rendszerhez, beleértve a ‘turtle mode’ kapcsolódását és az ARC világítás hozzáadását az elektromos targonca elejéhez.